Een fotomoment

voor op je personeelsfeest, promotie- of communicatiecampagne, merkactivatie, beurs, winkelopening of congres?

We’ve got you covered.


Branding is our language

Met onze photobooth’s en shoot’s verzorgen wij een lach voor je collega’s, bezoekers, klanten en leads. Een Lach je Lens photobooth is een sterke fun- en marketingtool voor je: evenement, reclamecampagne, beursstand en merkactivatie. Iedere case is anders en daarom verdiepen wij ons in de markt van onze opdrachtgever. Onze creatie- en communicatieprofessionals denken graag mee om fotografie en photobooth’s zo effectief mogelijk in te zetten in jullie strategie. Wij helpen merken door interactieve elementen toe te voegen aan hun evenementen, om data te verzamelen en het off- en online bereik te verhogen en te delen met de wereld.

Creatieve fotografie en beleving, geheel op maat. Wij verzorgen het voor je!

Heb je een specifieke vraag of creatief idee? Wij realiseren het voor je. Door jarenlange ervaring staan wij voor professionaliteit en een uitgebreid palet aan mogelijkheden. Ook voor een out-of-the-box idee en vernieuwend project ben je bij ons aan het goede adres. Inspiratie nodig? Bekijk onze cases!

Meer weten?

Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste photobooth.
ljl-main-character

Een photobooth voor ieder bedrijfsfeest

Lach je Lens verzorgd fotografen, photobooth’s en fotostudio’s op locatie voor je bedrijfsfeest, kerstborrel of personeelsfeest. Wil je het net een beetje anders? You better give us a call!

Wij verzorgen een uniek concept met onze: ‘Project Green Screen‘, ‘Backdrop photobooth‘ en ‘Zero Gravitiy photobooth‘.

On- en offline zichtbaarheid

We maken on- en offline content voor organisaties in binnen- en buitenland. Deze unieke content draagt bij aan meer zichtbaarheid, groter bereik op social media, dataverzameling, in-house en out of home branding.
creative branding voor
De Efteling

Fotomarketing

Wij koppelen positieve emotie aan jouw merk of het merk van je klant en verzorgen daardoor een onvergetelijke experience.

  • Van offline naar online...en weer terug
  • Branding in de mooiste vorm
  • Van idee tot realisatie
  • Meteen meetbaar

Wil jij ook zo’n te gekke photobooth op jouw bedrijfsfeest of evenement?

Of stuur een e-mail naar info@lachjelens.nl
Bellen kan natuurlijk ook naar 076 – 532 21 45