Laat alles zien

3FM Awards photobooth plezier

3FM photobooth

Rocken in de photobooth tijdens de 3FM Awards

Terwijl Nederland rustig wakker wordt en geniet van een uitgebreid paasontbijt, laadt onze photobooth assistent in alle vroegte de bus in. Alle onderdelen van de photobooth? Check. Te gekke props? Check. Een goedlachs humeur? Dubbel check! Lach je Lens is helemaal klaar voor de 3FM Awards. Het is ’s morgens nog rustig op de weg. Op de radio klinken de eerste geluiden vanaf het festival. Het gaat nu echt bijna beginnen. Spannend!

De camera is goed afgesteld, het gordijntje hangt en de printer staat aan. Ready to rumble! De aantrekkingskracht van de photobooth is al snel zichtbaar. Steeds meer enthousiaste concertbezoekers verplaatsen zich naar de bovenste verdieping van Tivoli en sluiten zich aan in de rij voor de ultieme fotosessie in de photobooth. Als stoere rocksterren en beeldschone zangeressen stappen de bezoekers het fotohokje in.

3FM Awards gaat los in de photobooth

Ook de landelijke televisie staat in de rij om een glimp op te vangen van de photobooth. 3FM-dj Frank van der Lende is ondertussen wel nieuwsgierig geworden wat zich nou achter het gordijntje afspeelt en springt live tijdens de awardshow het fotohokje in. Photobooth gekte! 3FM Lach je Lens photobooth

Nadat alle belangrijke muziekprijzen zijn uitgereikt, verzamelt onze photobooth assistent zijn spullen bij elkaar en rijdt zeer tevreden terug naar Breda. Een heerlijke opening van het festivalseizoen met Lach je Lens!