Laat alles zien

Bruiloft photobooth plezier, geef het jawoord!

Bruiloft photobooth, een onmisbare smaakmaker op jullie bruiloft

Bruiloft photobooth plezier, geef het jawoord!

Een photobooth is een onmisbare smaakmaker op jullie bruiloft! Wil je weten waarom? Wij geven jullie 6 interessante redenen voor meer bruiloft photobooth plezier.

#1 Maak geschiedenis

Stel je voor, over 30 jaar haal jij je portemonnee uit je tas en vist hier een photobooth foto van jou en je sweetheart uit. De foto is gemaakt op jullie bruiloft en je laat deze vol trots aan je kinderen en misschien zelfs kleinkinderen zien. Het zien van de fotoprint en het gegiechel van de kinderen geeft je weer datzelfde gevoel van toen!

Herinneringen…

 #2 Sharing is caring

Hoe mooi is het om je dankbaarheid naar jullie gasten te tonen door hen een tastbare herinnering van jullie bruiloft mee te geven. De herinnering in de vorm van een direct geprinte foto zal gegarandeerd veel betekenis hebben! En voor je het weet hangt jullie unieke fotoprint op de koelkast, het prikbord of zelfs in de woonkamer bij familie en vrienden. Wanneer de foto’s dubbel geprint worden, kunnen de gasten één van de fotoprints in een gastenboek plakken en hier een boodschap bij schrijven. Zo hebben jullie als bruidspaar ook een tastbare herinnering om mee naar huis te nemen, win-win!

#3 bruiloft photobooth plezier als ultieme ijsbreker

Het verzekerd zijn van een ijsbreker die de gasten opwarmt geeft toch een relaxed gevoel? Achter de gordijntjes verdwijnen de laatste remmingen en gaat iedereen helemaal los. Wanneer jullie gasten de photobooth uitkomen is een slappe lach niet te onderdrukken. De foto’s zorgen de rest van de avond gegarandeerd voor veel plezier en blijdschap!

#4 Memory maker

Een bruiloft photobooth maakt niet zomaar foto’s, een photobooth maakt herinneringen. Het magische gevoel van geheimzinnigheid in een fotohokje, doet een wereld open gaan voor je gasten. De gasten maken zelf hun perfecte plaatje en dat geeft het leukste resultaat. Van stiekeme kusjes tot de meest gekke bekken, alles gaat op de foto, direct geprint.

#5 Een perfecte babysitter

Heb je ook kinderen uitgenodigd op je bruiloft? Een photobooth is onweerstaanbaar voor de kids! Onze photobooth hosts vinden het maar al te leuk om al jullie gasten te entertainen. Zo hebben de ouders minder omkijken naar hun kroost en hebben ze de volle aandacht voor jullie als bruidspaar. De photobooth entertaint iedereen!

Kids photobooth - kinderen photobooth

Een photobooth is onweerstaanbaar voor kids!

#6 De charme van een photobooth

Door de magnetische aantrekkingskracht van deze old school selfiemachine staan je gasten te trappelen om er fanatiek gebruik van te maken. Die magnetische aantrekkingskracht is pure charme. Een photobooth met charme door bijvoorbeeld een bohemian of vintage uitstraling, die bijdraagt aan de aankleding en sfeer op het feest. Dat is goud!

#LachjeLens

Garantie op een grote glimlach!