Laat alles zien

Communie idee: huur een fotohokje voor een onvergetelijke communie!

photobooth communie

Communie idee: huur een fotohokje!

De lente is begonnen. De vogeltjes fluiten en het zonnetje schijnt (af en toe…). Superfijn natuurlijk! Dit betekent dat het ook bijna tijd is voor de eerste communie. Een mooie jurk, een strak pak, een prachtige locatie… Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Maar heb je ooit gedacht aan een fotohokje als unieke aanvulling op een communie?

Communie idee: huur een fotohokje!

De eerste communie is natuurlijk een belangrijke en bijzondere dag. Iedereen ziet er op zijn of haar best uit en iedereen is lekker vrolijk. En dat moet op de gevoelige plaat worden vastgelegd!

communie idee: huur een fotohokje!

Stap met je familie en vrienden in het fotohokje, doe het gordijn dicht en pak de leukste props uit de verkleeddoos. Druk op de knop en de pret begint. Binnen 10 seconden rolt jouw unieke gepersonaliseerde fotoprint uit het fotohokje. Je gasten zullen niet weg te slaan zijn bij de photobooth. Combineer de photobooth met het Lach je Lens gastenboek pakket. De photobooth drukt twee fotoprints per fotosessie, handig! Want zo kun alle gasten één print laten houden en de andere print in het gastenboek laten plakken, met een persoonlijke boodschap. Kortom, een super originele herinnering voor een bijzondere communie!