Laat alles zien

Creëer unieke herinneringen met photobooth polaroids

fotoprintje-uit-fotohokje

Creëer unieke herinneringen met photobooth polaroids

Wat is er mooier dan een unieke herinnering te hebben aan een feest, evenement of bedrijfsborrel?

De meeste mensen zullen zeggen dat ze niets kunnen bedenken en dat is ook eigenlijk zo. Daarom zie je dat steeds vaker een photobooth gehuurd wordt om die unieke herinnering vast te kunnen leggen. Of het nu op een bruiloft is of bij een festival, je zou altijd wel een unieke polaroidfoto willen hebben die de sfeer van de dag weergeeft. Met een photobooth polaroid krijg je dit voor elkaar.

Zo zien photobooth polaroids eruit

Met de eerste polaroidfoto’s veranderde de manier van fotograferen. Je kon direct de foto zien. Althans, je moest even wapperen en toen kwam het beeld langzaam naar voren. In de tijd dat een foto nog ontwikkeld moest worden was dit een hele vooruitgang. Een vierkante foto met een witte rand eromheen die afgedrukt was op speciaal papier. Wanneer je een photobooth gebruikt is het niet anders. Je krijgt een strip van 4 foto’s onder elkaar die worden geprint. In sommige gevallen kan je er zelfs voor kiezen om de strip twee keer af te drukken. Erg handig voor wanneer je met meerdere personen op de foto gaat.

Hier kun je photobooth polaroids voor gebruiken

Het belangrijkste om de foto’s voor te gebruiken, zijn als persoonlijke herinnering. Je hebt op die manier altijd een aandenken aan het moment van die dag. En reken er maar op dat je met meerdere mensen moest lachen om wat er gebeurde tijdens de foto en dit steeds weer doet bij het weerzien. Maar je kunt het bijvoorbeeld ook gebruiken als gelukwensen voor in het gastenboek voor het bruidspaar zodat ze ook een ander beeld hebben van de gasten. Door de strip van 4 foto’s 2 keer af te drukken zijn de mogelijkheden eindeloos.
fotoprintje-uit-fotohokje

Draag bijzondere momenten mee met polaroids

Iedereen kent wel een voorbeeld van een oude vergeelde foto die uit een portemonnee wordt gehaald om te laten zien hoe bijzonder iets was op dat moment. Dat kan je natuurlijk ook doen met een foto die op een later moment is genomen, op die speciale dag, het speciale event, de speciale kerstborrel. Omdat de foto uit 4 foto’s bestaat die in een klein formaat worden afgedrukt, kan je deze altijd bij je hebben om terug te kijken en even weer weg te dromen naar het moment waarop de foto genomen is.

De photobooth polaroids van Lach je Lens

Natuurlijk is elke foto uniek. Je legt een specifiek moment vast. Daarom is het ook zo belangrijk dat je foto er goed uitziet. Door de juiste camera en de juiste verlichting te gebruiken krijg je kwalitatief goede polaroids. Bij Lach je Lens gaan we nog verder. Bij ons kun je meedenken en beslissen hoe de strip wordt afgedrukt en welk papier je hiervoor wilt gebruiken. Zo wordt het unieke moment ook afgedrukt op een manier die de herinnering alleen maar mooier en beter zal maken.

#LachjeLens

Garantie op een grote glimlach!