Laat alles zien

Een photobooth huren op je verjaardag

Een photobooth huren op je verjaardag

Een verjaardag is een bijzondere dag met een speciaal karakter.

Sommige verjaardagen zijn nét wat specialer. Bijvoorbeeld de dag dat je 18 wordt en volwassen bent geworden. De dag dat je 40 wordt en het leven ‘echt’ begint. De dag dat je 50 wordt en je Abraham of Sara hebt gezien. Vaak zijn die dagen aanleiding om je verjaardag groot aan te pakken en veel gasten uit te nodigen. Een leuke verrassing voor de gasten is het huren van een photobooth. Hier lees je er alles over.

Maak een verjaardag onvergetelijk met een photobooth

Verjaardagstaart, versiering en muziek zijn vaak de eerste aspecten van een verjaardag die je gaat regelen. Samen met je vrienden en familie vier je een nieuw levensjaar. Hoe leuk zou het zijn om hier een fysieke herinnering van te hebben? Bedenk hoe leuk het zou zijn als je van je gasten allemaal een foto zou hebben waarop ze met props (verschillende attributen) jou op geluk wensen. Je hebt dan een blijvende herinnering aan die speciale verjaardag. Maar jij hebt dat niet alleen, ook je gasten hebben die herinnering en zullen met plezier terugdenken aan het moment dat ze de foto lieten maken. Zo is je verjaardag niet alleen voor jou, maar ook voor je gasten onvergetelijk geworden.

De voordelen van een photobooth huren op je verjaardag

Op elke verjaardag zijn er een of meerdere gasten die misschien maar weinig mensen kennen en die zich misschien wat zullen vervelen. Met een photobooth geef je een extra dimensie aan je verjaardag. Je zult zien dat de photobooth voor hilarische momenten zorgt. Dat de sfeer door de gekke foto’s die gemaakt worden een blijvende herinnering zijn aan een bijzondere verjaardag. Door je verjaardag net wat anders in te vullen maak je er een unieke ervaring van.

In de photobooth met vrienden en familie

Een photobooth huur je voor een langere periode. Je kan er dus ook voor kiezen om op je verjaardag samen met je vrienden op de foto te gaan. Of samen met je familie. De lol die je in de photobooth hebt, zal andere mensen nieuwsgierig maken naar wat er allemaal gebeurt en daarmee is de aantrekkingskracht van de photobooth groot. Iedereen wil er gebruik van maken en iedereen wil met iedereen op de foto om zo een herinnering te hebben die anders is dan als je een foto laat maken door een fotograaf.

Huur een photobooth van Lach je Lens op je verjaardag

Als je een photobooth wil huren om voor jezelf en voor je gasten een onvergetelijke verjaardag wil hebben dan kom je vanzelf uit bij Lach je Lens. Wij hebben de ervaring om een photobooth aan te passen aan de ideeën en wensen die je hebt. We realiseren hoe belangrijk het is dat deze foto’s van een goede kwaliteit zijn en hoe leuk het is om een photobooth voor een speciale dag zoals je verjaardag te leveren. Genoeg redenen om op deze manier je verjaardag verder in te vullen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

#LachjeLens

Garantie op een grote glimlach!