Laat alles zien

Green screen photobooth en haar oneindige creativiteit

Lach je Lens - Green Screen photobooth

Green Screen photobooth en haar grenzeloze creativiteit.

Heb je een event gepland staan en wil je de blits maken? Natuurlijk! Dan is deze manier van fototainment iets voor jou: onze Project Green Screen photobooth.

Green Screen photobooth huren. De naam zegt het al, een green screen is een felgroene achtergrond waarmee digitaal een beeld gecreëerd kan worden. Kortom, wij veranderen een beeld in alles dat je maar wilt.  Met een green screen zijn de opties eindeloos en kan je creativiteit voorbij de grenzen van het onmogelijke gaan. Jij hebt de creatieve controle. Wie wilt die power nou niet hebben?

Lach je Lens - Green Screen photobooth - before
Lach je Lens - Green Screen photobooth - after


De kracht van green screen fotografie.

Ga je trouwen of vier je een jubileum en wil je iets op jouw feest dat uniek is? Creëer met een green screen photobooth op jullie feest een uniek fotomoment. Een foto die iets ‘eigen’ van jullie weergeeft. Denk bijvoorbeeld aan jullie favoriete kroeg, film, of een plek waar jullie graag samen op vakantie gaan. Verplaats jezelf in een Braziliaans carnaval, drink een high-class cocktail in een Great Gatsby scene of reis met een cabrio dubbeldekker bus door Londen. Beleef samen de meest komische en onvergetelijke momenten, foto’s zijn immers een tastbare herinnering.

Lach je LensGreen Screen breda


Nostalgie, humor en marketingwaarde.

Een eindexamen feest, ladies night, festival, themafeest, promotie, winkelopening, activatie, you name it! Ja, inderdaad, ook voor deze feesten en evenementen is een green screen photobooth een must have. Door creatie van een green screen concept met de nadruk op humor, trigger je bezoekers en gasten en breek je het ijs op je event. Een unieke foto is aantrekkelijk om te delen en dat is goed voor je naamsbekendheid en imago. Vergroot je bereik, verbeter je betrokkenheid en creëer traffic naar je website.

Lach je Lens Green Screen photobooth - Daydream concept

Als voorbeeld gaan we je even een gedane case voorschrijven, namelijk die van Daydream festival 2018.

De organisatie van Daydream festival benaderde ons om als merkactivatie een unieke fotobeleving te verzorgen. Om zoveel mogelijk in het sprookjes- en fantasy-achtige thema van Daydream te blijven en tegelijkertijd een brug te maken naar de huisstijl, bedachten wij een concept met inzet van onze green screen techniek. De festival bezoekers worden als het ware in een tarotkaart geplaatst, waarmee het verhaal van de kaarten van Aislinn naar voren komt. Het concept blijkt een groot succes en word omarmd door de vele bezoekers die niet weg te slaan zijn bij de green screen photobooth. Iedereen naar huis met een direct afgedrukte tarotkaart.

Lach je Lens Green Screen photobooth - festival - activatie - marketing - resultaat

De ultieme green screen photobooth beleving!

Verzin en creëer de leukste, gekste, meest toffe en humoristische ideeën en laat ze met onze green screen photobooth tot leven komen. Natuurlijk helpen wij daarin graag een handje mee!

Meer weten? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of bel ons op 076-5322145.