Laat alles zien

Photobooth Antwerpen: Huur een high-tec Vintage photobooth!

photobooth antwerpen

Photobooth Antwerpen, huur een fotohokje voor je evenement! 

In januari vond je een Lach je Lens photobooth ‘Original’ terug in het schitterende Centraal Station van Antwerpen voor de commercial opnames van de Ketnet Musical ‘Allerliefste Broer’.

België, wij komen er maar al te graag. Onze booth’s sieren een scala aan evenementen en geven regelmatig ‘acte-de-prescence’ in buurland België. Je reserveert ons als tof amusement voor op je bruiloft, personeelsfeest, verjaardag, jubileum of zelf recclamespot. Reclamespot? Ja je leest het goed!

Onze photobooth stond in het middelpunt van de belangstelling en werd omringd door een grote groep enthousiaste kids! In de videoclip is te zien hoe zij in de photobooth korte filmpjes opnemen en meezingen met het lied ‘Allerliefste Broer’. En zo zijn er een scala aan leuke foto’s gemaakt, is er veel gezongen en natuurlijk gelachen. En dat heeft uiteindelijk een prachtig eindresultaat opgeleverd!

Hieronder de link van het filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=mt-5Y8–mHU

Ben je ook geinteresseerd in het huren van een Lach je Lens photobooth! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.