Laat alles zien

Waarom jouw bedrijfsborrel een photobooth nodig heeft

Welke soorten photobooth achtergronden zijn er?

Het mooie van een photobooth huren, is dat deze aangepast kan worden aan je eigen wensen en ideeën. Naast de aankleding aan de buitenkant zijn er ook voldoende zaken die aan de binnenkant aangepast kunnen worden.

Als eerste kan je daarbij denken op wat voor papier de foto’s worden afgedrukt. Dit kan aangepast worden aan je wensen zoals bijvoorbeeld het gebruik van je logo op het papier. Wat veel mensen niet weten is dat een photobooth met een achtergrond werkt. Deze achtergrond zie je op de foto terug. Dit geeft een extra persoonlijke touch.

De verschillende soorten photobooth achtergronden

Natuurlijk kun je kiezen voor een neutrale achtergrond zonder dat dit je foto net dat beetje extra geeft. Maar je kan ook voor een achtergrond kiezen die de foto juist extra aankleedt. De achtergrond van de foto is als het ware het scherm waar je voor zit. Dit scherm wordt in het hokje gemonteerd. Het leuke is dat hierin tal van variaties te maken zijn. Van een simpele witte achtergrond tot misschien wel een achtergrond waarin de kleur van je logo is verwerkt. Maak je foto dus persoonlijker door een achtergrond te kiezen die bij je past.

Zo kun je de photobooth achtergrond veranderen

De achtergrond van de photobooth is verwerkt in de photobooth zelf. Deze achterwand wordt dus gekozen bij de opbouw. Het leuke hiervan is dat je dus iedereen met dezelfde achtergrond op de foto hebt staan. Hoewel dat misschien als vervelend overkomt kan je op die manier wel zorgen dat niet de achtergrond, maar de personen op de foto alle aandacht krijgen. Het is dus belangrijk dat je goed nadenkt welke achtergrond je wilt.

Voorbeelden van photobooth achtergronden

Er is een lange lijst te noemen van achtergronden die je kunt gebruiken maar voor een feest of een huwelijk is dat niet zo van belang. Je kiest een achtergrond die past bij het thema. Maar wanneer je op een beurs de photobooth als marketingstunt wilt gebruiken, is het belangrijk dat ook de achtergrond voldoet aan je wensen. Tegenwoordig kan je eigenlijk elke achtergrond kiezen die je wilt. Dus ook een kerstsfeer of een stadion dat je toejuicht. Op dat gebied zijn de voorbeelden eindeloos.

Kies je eigen photobooth achtergrond bij Lach je Lens

Lach je Lens kleedt de photobooth aan zoals jij wilt, desnoods compleet in de kleuren van je bedrijf. Daarnaast passen we de achtergrond aan zodat deze voldoet aan de wensen en ideeën die jij hebt. Combineer dat met het feit dat het papier waarop de foto geprint wordt ook helemaal in te vullen is met jouw ideeën en wensen en je weet dat de hele beleving van het maken van de foto compleet is.

#LachjeLens

Garantie op een grote glimlach!