Lach je Lens photoboot tobacco theater

Custom fotodecor voor Citibank in Amsterdam

Voor Citibank creëerden wij in opdracht van TOBACCO Theater een bijzonder fotodecor voor een photobooth met een bij uitstek Amsterdamse beleving.
ljl-icon-diamond

backdrop & connect photobooth

Tobacco Theater & Citibank kozen voor de
  • Connect photobooth, fully branded
  • Backdrop photobooth met custom decor
  • High-end bedrijfsevent
  • Design decor door Lach je Lens

Door de internationale gastenlijst wil CITI Bank een custom photobooth met een echt Nederlands/Amsterdamse vibe.

Voor de internationale company party van CITI Bank met vestigingen in- en buiten Europa werden bankiers en managers ingevlogen naar Amsterdam. Wij verzorgden een uniek fotomoment met een Nederlandse tint, namelijk in een bakfiest op de Amsterdamse grachten.

Compleet met: bakfiets, rode, witte en blauwe bloemen, Amsterdamse gracht by night, Nederlandse kledendracht en natuurlijk….kaas. En dat was gedurende de avond garantie voor een flinke rij met wannabee Dutchies and big smiles! Check hier het resultaat.

The Backdrop photobooth kan uitgevoerd worden met een fotograaf die de foto’s direct nabewerkt en print voor de mooiste fotokwaliteit of een volledig geautomatiseerde photobooth (fotozuil) voor volledige ‘self service’.

Een complete beleving met hostess, branded photobooth en tof decor!

Wil jij ook één of meerdere fotomomenten voor op je bedrijfsevent of het bedrijfsevent van je klant? Ben je benieuwd naar onze concepten of zelfs een volledig op maat gemaakt fotoconcept?

Wij helpen je graag verder met een scherp advies.