06-20-2021 Lach je Lens – Sfeer – Satelliet Meubelen -4

Klantevents en activaties in Breda en Amsterdam

Voor Satelliet hospitality furniture verzorgden wij de afgelopen 1,5 jaar diverse bijzondere fotomomenten met als doel verbinding met stakeholders en klanten te vergroten en contactmomenten te realiseren met de doelgroep. Lees hieronder meer.
ljl-icon-diamond

backdrop & connect photobooth

Satteliet ging voor
  • Connect photobooth, fully branded
  • Activatie op een klantevent
  • 5 inzetten op div. locaties
  • Entertainment door premium hostess
  • Backdrop photobooth met custom decor

Hoe kunnen we een catchy fotomoment creëren op ons klantevent waarmee onze pay off tot uiting komt?

Denk aan een fotomoment op een customerevent op de vestiging in Breda, op een beursstand op de Food Inspiration Trend Summit, een merkactivatie op de Entree Awards en Haring happen 2022 bij Inspirium Amsterdam. Een tof custom made decor met meubels van Satelliet zelf, werd gecombineerd met onze branded Connect photobooth (kids variant vanwege de lage camera positie) en een hostess in stijl.

The Backdrop photobooth voor een echt toffe photobooth die op locatie in het oog springt, je event aankleed en nieuwsgierigheid wekt. Lekker in een ballenba(d/k) op je event, dat wil je!

Een complete beleving met hostess, branded photobooth en tof decor! 

Wil jij ook één of meerdere fotomomenten inzetten ter ondersteuning van je campagne of merkactivatie? Ben je benieuwd naar onze concepten of zelfs een volledig op maat gemaakt fotoconcept? Wij helpen je graag verder met een scherp advies.

+31 76 5322145

info@lachjelens.nl