Het verhaal

Ergens in 2012 ontdekken wij tijdens een stapavond bij onze zuiderburen een photobooth, ingebouwd in de muur van de discotheek. We zijn verkocht, ‘wat een topapparaat! Dit willen we bij ieder feest zien’, is onze gedachte.

En zo ontstaat het idee om een mobiele photobooth te maken voor evenementen en marketingdoeleinden. Met een grote gedrevenheid gaan we aan de slag om een tot dan toe uniek idee in de Benelux te realiseren.

Lach je Lens ontwerpt, ontwikkelt en verhuurt photobooth’s voor iedereen die een uniek en origineel fotomoment aan hun evenement wil toevoegen. Daarnaast is Lach je Lens een vaste partner voor ondernemers, bedrijven en merken die op zoek zijn naar originele content zowel online- als offline. De producten die Lach je Lens ontwikkelt en verhuurt hebben betrekking op:

Content, positieve emoties, branding, communicatie, concepting, marketing en social media. Lach je Lens ® staat voor professionaliteit waarbinnen een persoonlijke communicatie met de klant en een breed spectrum aan mogelijkheden centraal staan.

Onze missie

‘Wij helpen onze klanten met het blij maken van anderen. Wij verzorgen unieke content waarmee het verschil gemaakt kan worden. Lach je Lens ® is een merk voor merken’.

  • Making memories touchable
  • Bringing hapiness
  • To create value and making a difference
  • Being a brand for branding

Voor wie is
Lach je Lens er?

Lach je Lens is er voor onderscheidende ondernemers, bedrijven en merken die fotomarketing inzetten als onderdeel van hun communicatie. Lach je Lens is er voor iedereen die een uniek element wil toevoegen aan zijn of haar personeelsfeest, bruiloft, verjaardag, jubileum, borrel, babyshower en communie.

Waar staan wij voor?

Klantreviews

Wist je dat...

je bij ons ook photobooth’s op maat kunt laten produceren. Van design tot eindproduct.

Heb jij een vorm van samenwerking in gedachten? Wij zijn benieuwd welke ideeën jij hebt aangaande een partnerschap. Laat een bericht achter en wij nemen snel contact met je op!