Het verhaal

Ergens in 2012 ontdekken wij tijdens een stapavond bij onze zuiderburen een photobooth, ingebouwd in de muur van de discotheek. We zijn verkocht, ‘wat een topapparaat! Dit willen we bij ieder feest zien’, is onze gedachte.

En zo ontstaat het idee om een mobiele photobooth te maken voor evenementen en marketingdoeleinden. Met een grote gedrevenheid gaan we aan de slag om een tot dan toe uniek idee in de Benelux te realiseren.

Lach je Lens ontwerpt, ontwikkelt en verhuurt photobooth’s voor iedereen die een uniek en origineel fotomoment aan hun evenement wil toevoegen. Daarnaast is Lach je Lens een vaste partner voor ondernemers, bedrijven en merken die op zoek zijn naar originele content zowel online- als offline. De producten die Lach je Lens ontwikkelt en verhuurt hebben betrekking op:

Content, positieve emoties, branding, communicatie, concepting, marketing en social media. Lach je Lens ® staat voor professionaliteit waarbinnen een persoonlijke communicatie met de klant en een breed spectrum aan mogelijkheden centraal staan.


Onze missie

‘Wij helpen onze klanten met het blij maken van anderen. Wij verzorgen unieke content waarmee het verschil gemaakt kan worden. Lach je Lens ® is een merk voor merken’.

Making memories touchable

Bringing hapiness

To create value and making a difference

Being a brand for branding

Voor wie is Lach je Lens er?

Lach je Lens is er voor onderscheidende ondernemers, bedrijven en merken die fotomarketing inzetten als onderdeel van hun communicatie. Lach je Lens is er voor iedereen die een uniek element wil toevoegen aan zijn of haar personeelsfeest, bruiloft, verjaardag, jubileum, borrel, babyshower en communie.

Ontwerp en ontwikkeling komt bij ons vanuit passie en gedrevenheid en met behulp van de nieuwste trends en technieken.
Wij houden van onze klanten en plaatsen persoonlijk contact in een ultieme context.
Door jarenlange opgedane ervaring staan wij voor professionaliteit en een uitgebreid palet aan mogelijkheden.

Waar staan wij voor?

 • “Wij hebben een photobooth ingehuurd voor het jubileum van mijn ouders op 24 maart en dat was top! Wij zijn super blij dat we voor Lach je Lens hebben gekozen, alles was tot in de puntjes geregeld, de photobooth is heel mooi en de foto’s zijn echt van super kwaliteit! ZEKER EEN AANRADER!!”
  Emma Vissers
  ❤❤❤❤❤ 5 sterren, oh yeah!
 • “Blij dat we voor deze partner hebben gekozen. Ons bedrijfsevent was een grote succes mede door de creativiteit van Lach je Lens die voor ons op meerdere vlakken iets hebben betekend.”
  Ann Janssen
  ❤❤❤❤❤ 5 sterren, oh yeah!
 • “We had the Photobooth at the Graduation Party we were organising. It was a great success and everyone enjoyed it! Thanks to the team!”
  Joanna Bruzie
  ❤❤❤❤❤ 5 sterren, oh yeah!
 • “Het is echt een aanrader… Alle mensen die hier werken zijn zo enthousiast en behulpzaam. Wij hebben genoten van een avondje lachen met een fotohokje van Lach je Lens met de leukste medewerker Rowan erbij!!! Thnx Lach je lens en Rowan!!! Chill Out PKC.”
  Debbie Bakker
  ❤❤❤❤❤ 5 sterren, oh yeah!

Wist je dat...

je bij ons ook photobooth’s op maat kunt laten produceren. Van design tot eindproduct.
ljl-main-character

Heb jij een vorm van samenwerking in gedachten? Wij zijn benieuwd welke ideeën jij hebt aangaande een partnerschap. Laat een bericht achter en wij nemen snel contact met je op!