connect-photobooth-bestickering

De Connect
Photobooth

voor je beurs, campagne, open dag, bruiloft of ander evenement? Een goed idee!

Wat voor photobooth-informatie wil jij?

De Connect Photobooth voor je feest !

De Connect. Onze go go gadget photobooth. Deze subtiele alleskunner doet het altijd goed. Creëer een fotohoek, combineer met een achterwand of zet de Connect photobooth in wanneer je minimale ruimte hebt. Door zijn monderne design past deze photobooth op ieder feest en evenement. Voorzien van de nieuwste apparatuur biedt deze photobooth een scala aan mogelijkheden.

✔ De Connect photobooth is de subtiele alleskunner. Uitgerust met hightech spiegelreflex camera en studiobelichting voor de mooiste fotoprints van hoge kwaliteit.

✔ Deze photobooth wordt geleverd met een achterwand van 3 meter lang bij 2.2 meter hoog. Kies uit één van onze achterwanden of ga voor een custom made achterwand.

✔ De booth heeft een strak wit design en kan bestickerd worden naar jullie look and feel.

fotozuil-bruiloft-huren
foto-in-fotohokje
fotokast-huren-bruiloft
Fotozuil-modern-huren

All-in pakket De Connect photobooth

Bij Lach je Lens huur je de Connect photobooth voor je feest, met het meest uitgebreide pakket voor een scherpe prijs. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

4 uur onbeperkt photobooth plezier

Gepersonaliseerde fotoprint

Transport, op- en afbouw

Direct upload e-mail app

Verkleedkist met extra set props

Keuze uit diverse achterwanden

Alle foto’s direct geprint en digitaal nageleverd

Online privé foto galerij

De Connect photobooth als interactieve marketingtool

De Connect photobooth is een marketing werkpaard en multi-inzetbaar voor tal van functies. Door zijn subtiele, moderne en geheel te customizen uiterlijk, past deze photobooth perfect in je beursstand en is hij zeer makkelijk inzetbaar voor langer durende evenementen en campagnes, geheel standalone! De Connect heeft slechts 0,3 m2 ruimte nodig maar biedt een groot te bestickeren oppervlakte voor branding in jouw huisstijl.

Deze photobooth is gebruiksvriendelijk, uitgerust met een groot aanraakscherm, wifi en 4G, een hoogwaardige fotoprinter, spiegelreflexcamera, studiobelichting en een uniek lighting frame zodat hij nog meer opvalt.

Gebruik de Connect als: GIF-booth, videobooth en fotobooth voor branding en dataverzameling. Veras je doelgroep en connect! Verzamel leads, e-mailadressen en big data door enquête en quiz.

fotobooth-beurs
fotobooth-modern
fotozuil-beurs
fotopaal-beurs

Jouw case verdient maatwerk

Huur één of meerdere Connect photobooth’s voor een langere periode, standalone of op basis van meerdere inzetten per jaar. Wij denken graag mee om jouw visie tot leven te brengen. Je ontvangt een vrijblijvende offerte met een pakket op maat.

  • null
    Persoonlijke, flexibele en customer-is-king werkwijze
  • null
    Persoonlijke, flexibele en customer-is-king werkwijze
  • null
    Persoonlijke, flexibele en customer-is-king werkwijze

Branding mogelijkheden

De Connect photobooth is 360 º te branden middels een unieke, door Lach je Lens ontwikkelde, brandingcontructie. Zo wordt onze photobooth jouw photobooth!

Ontdek al onze photobooths

Wellicht ook interessant voor jou!

of stuur ons een mailtje naar info@lachjelens.nl
bellen kan natuurlijk ook naar 076 – 532 21 45