ljl-hero-banner-new-school-booth

New School Photobooth

voor je bruiloft, verjaardag, jubileum of ander evenement? het leukste idee!

Wat voor photobooth-informatie wil jij?

van bruiloft tot bedrijfsfeest

van beurs tot merkactivatie

De New School photobooth voor je feest!

De New School is de hipste photobooth in een vintage jasje. Door de flitsende uitstraling en unieke mintgroene kleur is deze fotozuil een echte eyecatcher! Hij past in elke ruimte door zijn compactheid en levert dezelfde hoogwaardige kwaliteit als de Original photobooth. De New School photobooth fotografeert in de open ruimte wat een iets andere beleving geeft dan een fotohokje. Een onvergetelijke ervaring om met een stapel foto’s in je bezit nog vaak aan terug te denken!

 • De New School photobooth is voorzien van hightech spiegelreflex camera en studiobelichting voor de mooiste fotoprints in sublieme kwaliteit. De fotoprints worden direct dubbel afgedrukt.
 • Deze photobooth wordt geleverd met een achterwand van 3 meter lang bij 2.2 meter hoog. Je kiest bij ons uit verschillende achterwanden.
 • Perfect te combineren met een Leafwood gastenboekpakket. Een uniek aandenken aan een onvergetelijke ervaring.

All-in pakket

New School photobooth
Bij Lach je Lens huur je een bijzonder fotohokje voor je feest, met het meest uitgebreide pakket voor een scherpe prijs. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

 • 4 uur onbeperkt photobooth plezier
 • Gepersonaliseerde fotoprint
 • Op- en afbouw
 • Medewerker standby
 • Verkleedkist met extra set props
 • Keuze uit diverse achterwanden
 • Alle foto’s direct geprint en digitaal nageleverd
 • Online privé foto galerij

De New School Photobooth als vintage marketingtool

De New School photobooth is een technisch full options uitgeruste booth met het uiterlijk van een old school beeldbuis. De photobooth neemt weinig ruimte in en is perfect om te combineren met een staande achterwand of liggende ondergrond.

Door het unieke design is deze photobooth perfect voor ieder evenement en campagne waar aankleding net dat beetje extra belangrijk is. De New School is dé photobooth voor: de rode loper, de bioscoop, foodtruck evenement, festival en terras event.

Ook deze booth is breed inzetbaar met een groot scala aan mogelijkheden. Je zet hem in als GIF- of videobooth en fotobooth voor: dataverzameling, giveaway marketing, leadgeneratie en nog veel meer.

Jouw case verdient maatwerk

Huur één of meerdere Original photobooth’s voor een langere periode, standalone of op basis van meerdere inzetten per jaar. Wij denken graag mee om jouw visie tot leven te brengen. Je ontvangt een vrijblijvende offerte met een pakket op maat.

 • Persoonlijke, flexibele en customer-is-king werkwijze
 • Studiokwaliteit foto’s
 • Altijd een uniek fotoprint design

Huur voor een langere periode

De New School photobooth is perfect geschikt om te huren voor een langere periode, bijvoorbeeld voor je campagne, beurs of festival. Wij verzorgen een all-in service en staan 24/7 stand-by. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ook onze cases.

FAQ

Neemt een fotozuil veel ruimte in?
Een fotozuil neemt een aantal meter ruimte in. Een fotozuil geeft mooie herinneringen en is iets extra’s wat je aanbiedt aan de gasten. Bedenk echter wel dat er een afstand nodig is voor de foto en je die extra ruimte kwijt bent buiten de ruimte die een zuil heeft. Uiteindelijk is de keuze voor een fotozuil een afweging die jij moet maken. Neem contact op bij vragen, dan helpen we je graag.
Hoe zit het met de op- en afbouw van de fotozuil?
Hoewel de opbouw van een fotozuil minder ingewikkeld lijkt dan de opbouw van een photobooth, zijn wij van mening dat ook de manier waarop de fotozuil wordt neergezet en de combinatie wordt gemaakt met een achtergrond voldoende aandacht moet krijgen. Daarom komen wij zelf de fotozuil opbouwen en neerzetten en halen we deze na afloop van het event of de bruiloft gewoon weer op.

Wij vinden dat als je een fotozuil gebruikt dit ook een weergave moet geven die jij wilt. Of je de zuil nu nodig hebt voor een korte periode, of voor meerdere dagen, we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de zuil klaar is voor gebruik als we weg gaan. Jouw wensen en ideeën bij de foto’s en de fotozuil proberen wij altijd in te passen.
Kan ik bij de fotozuil props en attributen krijgen?
In principe is er bij ons van alles te bespreken. Dus ook bij een fotozuil kan je gewoon props en attributen huren. We passen dit desgewenst aan, omdat jouw wensen bij ons centraal staan en we vanuit die wensen en eisen ervoor zorgen dat je die props en attributen hebt die je kunt gebruiken. Daarnaast staat het je ook vrij om je eigen props en attributen te gebruiken.

Het zijn tenslotte de foto’s die jij graag wilt en van onze kant zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het huren van een fotozuil voor onvergetelijke momenten zorgt. Daarbij maakt het ons niet uit aan welke props en attributen je denkt om ervoor te zorgen dat je gasten op een hilarische manier op de foto staan.

Ontdek al onze Photobooths

Wellicht ook interessant voor jou!

Of stuur een e-mail naar info@lachjelens.nl
Bellen kan natuurlijk ook naar 076 – 532 21 45