New School Photobooth

voor je bruiloft, verjaardag, jubileum of ander evenement?
het leukste idee!

Wat voor photobooth-informatie wil jij?

De New School photobooth voor je feest !

De New School is de hipste photobooth in een vintage jasje. Door de flitsende uitstraling en unieke mintgroene kleur is deze fotozuil een echte eyecatcher! Hij past in elke ruimte door zijn compactheid en levert dezelfde hoogwaardige kwaliteit als de Original photobooth. De New School photobooth fotografeert in de open ruimte wat een iets andere beleving geeft dan een fotohokje. Een onvergetelijke ervaring om met een stapel foto’s in je bezit nog vaak aan terug te denken!

✔ De New School photobooth is voorzien van hightech spiegelreflex camera en studiobelichting voor de mooiste fotoprints in sublieme kwaliteit. De fotoprints worden direct dubbel afgedrukt.

✔ Deze photobooth wordt geleverd met een achterwand van 3 meter lang bij 2.2 meter hoog. Je kiest bij ons uit verschillende achterwanden.

✔ Perfect te combineren met een Leafwood gastenboekpakket. Een uniek aandenken aan een onvergetelijke ervaring.

fotozuil-huren
foto-in-fotohokje
fotozuil-huren
fotozuil-bruiloft

All-in pakket New School photobooth

Bij Lach je Lens huur je een bijzonder fotohokje voor je feest, met het meest uitgebreide pakket voor een scherpe prijs. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

ljl-icon-mail@4x-8

4 uur onbeperkt photobooth plezier

ljl-icon-stopwatch@4x-8

Gepersonaliseerde fotoprint

ljl-icon-polaroid@4x-8

Op- en afbouw

ljl-icon-character@4x-8

Medewerker standby

ljl-icon-wall@4x-8

Verkleedkist met extra set props

ljl-icon-online@4x-8

Keuze uit diverse achterwanden

ljl-icon-items@4x-8

Alle foto’s direct geprint en digitaal nageleverd

ljl-icon-filmstrips@4x-8

Online privé foto galerij

De New School Photobooth als vintage marketingtool

De New School photobooth is een technisch full options uitgeruste booth met het uiterlijk van een old school beeldbuis. De photobooth neemt weinig ruimte in en is perfect om te combineren met een staande achterwand of liggende ondergrond.

Door het unieke design is deze photobooth perfect voor ieder evenement en campagne waar aankleding net dat beetje extra belangrijk is. De New School is dé photobooth voor: de rode loper, de bioscoop, foodtruck evenement, festival en terras event.

Ook deze booth is breed inzetbaar met een groot scala aan mogelijkheden. Je zet hem in als GIF- of videobooth en fotobooth voor: dataverzameling, giveaway marketing, leadgeneratie en nog veel meer.

photobooth-achterwand-lachjelens

Jouw case verdient maatwerk

Huur één of meerdere Original photobooth’s voor een langere periode, standalone of op basis van meerdere inzetten per jaar. Wij denken graag mee om jouw visie tot leven te brengen. Je ontvangt een vrijblijvende offerte met een pakket op maat.

  • null
    Persoonlijke, flexibele en customer-is-king werkwijze
  • null
    Studiowaardige kwaliteit foto’s
  • null
    Altijd een uniek fotoprint design

Huur voor een langere periode

De New School photobooth is perfect geschikt om te huren voor een langere periode, bijvoorbeeld voor je campagne, beurs of festival. Wij verzorgen een all-in service en staan 24/7 stand-by. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ook onze cases.

Ontdek al onze Photobooths

Wellicht ook interessant voor jou!

of stuur ons een mailtje naar info@lachjelens.nl
bellen kan natuurlijk ook naar 076 – 532 21 45