Vacature: Stagiair Eventmanagement & Marketing

glimlach-stempel

Vacature: Stagiair Eventmanagement & Marketing

Lach je Lens verzorgt de complete foto- en photobooth beleving op allerlei soorten evenementen, ontwerpt unieke fotografie concepten en helpt merken op het gebied van fotomarketing en merkactivatie. De crossover van fotografie naar reclame- en evenementenbureau maakt dit een uniek en veelzijdig bedrijf. Inmiddels is Lach je Lens een begrip in de wereld van evenementen, bruiloften, festivals, feesten, fotomarketing en merkactivatie. En jij kan hier deel van uitmaken, lees snel verder!

Wat leer je bij ons?

Door de diverse activiteiten binnen Lach je Lens, is elke week anders en is jouw takenpakket enorm veelzijdig. Geen koffie halen voor de baas, maar een baas die koffie haalt voor jou! We bieden een goede begeleiding met veel kennis uit de praktijk in combinatie met vrijheid om zelf te leren, proberen en groeien. Plannen, klanten informeren en diverse personeelszaken worden afgewisseld met projecten als het uitwerken van een social media plan, fotografie en schrijfopdrachten. Door het afwisselende contact met klanten, samenwerkende bedrijven en je collega’s zullen ook je communicatie skills enorm groeien.  Tijdens je stageperiode draai je volledig mee in ons bedrijf en is er ruimte voor eigen inbreng!

Wij zoeken iemand die…

  • een passie heeft voor plannen en goed overzicht kan houden
  • communicatief sterk is in woord en geschrift (Nederlands)
  • 20 verschillende boekingen kan plannen in een week
  • geïnteresseerd is in fotografie, marketing & events
  • commercieel gedreven, enthousiast, zelfstandig en leergierig is
  • een HBO opleiding volgt

 

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een stageplaats binnen een jong en dynamisch team met een toffe werksfeer. De omgang met elkaar is informeel en we houden regelmatig leuke teamuitjes. Tijdens deze stage van 32-40 uur per week, word je intensief en vakkundig begeleid. Daarnaast bieden wij, als open organisatie, jou de ruimte om mee te denken in strategische vraagstukken én je ontvangt een stagevergoeding.

Poppetjes website 2

Ben je geïnteresseerd?

Natuurlijk ben jij geïnteresseerd in deze toffe stage! Mail ons een korte motivatie met je CV naar info@lachjelens.nl en wij zetten de koffie voor je klaar.

Wil je meer informatie over de stagevacature? Bel ons gerust op 076-5322145 en vraag naar Jasper.