EEN FOTOHOKJE OF PHOTOBOOTH HUREN VOOR JE BRUILOFT, HET LEUKSTE IDEE!

EEN FOTOHOKJE HUREN OP JE BRUILOFT!

Een Lach je Lens fotohokje huren voor je bruiloft, receptie of feest is een super leuke manier om je gasten te vermaken en ze daarnaast een origineel aandenken mee te geven van die ene speciale dag.

”Je gasten zullen laaiend enthousiast zijn over de schitterende en vooral spontaan gekke foto’s die ontstaan in een fotohokje”

Een fotohokje zorgt ervoor dat behalve jullie, ook alle gasten op een ludieke manier gefotografeerd worden. Zo heb je na afloop schitterende en hilarische foto’s van iedereen op je bruiloft.

Fotohokje huren bruiloft voor je huwelijksbedankje!

Een fotohokje is de ultieme ‘selfiemachine’. Door een druk op de knop worden meerdere foto’s gemaakt die in de vorm van een fotostrip, in jullie eigen thema, zo uit de photobooth rollen. De fotostrips worden meteen dubbel geprint, zodat je deze bijvoorbeeld kunt inplakken in je gastenboek en er ééntje mee kunt geven als bedankje. Zo hebben niet alleen jullie, maar ook je gasten een tastbare herinnering aan de bruiloft.

Doordat de photobooth volledig aanpasbaar is qua uiterlijk kunnen wij deze volledig laten opgaan in het thema van jullie feest. Het fotohokje als  ‘kers op de taart’ op jullie bruiloft.

Extra opties voor bruiloften

EXTRA TIJD

Nog meer plezier

Wil je de photobooth langer huren? Dat kan! Zo geniet iedereen van nog meer photobooth plezier. Je kunt de photobooth ook eerder op laten bouwen of later af laten breken. Vraag naar de mogelijkheden.

GASTENBOEK PAKKET

Een unieke herinnering

Laat je gasten één print houden en de andere print in het gastenboek plakken, met een persoonlijke boodschap. Het pakket bevat pennen, versiersels, inplak accessoires en natuurlijk ons unieke gastenboek.

SPECIAAL VERKLEEDPAKKET

Kies een thema pakket

Maak de Lach je Lens photobooth beleving nog leuker met één van onze bijzondere verkleedpakketten, voor unieke foto’s! Kies uit een: Love, Space, 90’s, Vintage, Glitter & Glamour of Animals pakket.

VERRASSING!

Nog eventjes wachten…

Spannend! Binnenkort komt hier onze nieuwste aanvullende optie. Ben jij nieuwsgierig geworden? Like ons op Facebook of volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de laatste Lach je Lens nieuwtjes…

Reviews
fotohokje-huren-bruiloft-recensie-1

“Ons huwelijksfeest is vastgelegd door een fotograaf, videograaf én door Lach Je Lens. 3x raden wat de meest hilarische beelden heeft opgeleverd. Het fotohokje is continue bezet geweest en onze gasten vonden het erg leuk dat ook zij van elke foto een afdruk mee kregen. Voor ons werden alle foto’s in het gastenboek geplakt, superleuk om terug te zien! Wij zouden jullie zo weer vragen. Bedankt!”

fotohokje-huren-bruiloft-recensie-2

“Wij hadden de photobooth gehuurd voor de feestavond van onze bruiloft. De hele avond is hier gebruik van gemaakt door de gasten, de foto’s werden gedurende de avond alleen maar leuker! Er is heel de avond iemand bij om het in goede banen te leiden en gasten aan te moedigen om foto’s te maken. Alle foto’s heel snel digitaal gekregen en er mochten gewoon onbeperkt foto’s gemaakt worden. Gasten vonden het erg leuk en ook wij hebben heel hard gelachen om het gastenboek!”

fotohokje-huren-bruiloft-recensie-3

“Super geregeld, fijne samenwerking en goede communicatie. Wij hadden als photobooth het ouderwetse fotohokje op onze bruiloft, was geweldig!! Iedereen heeft genoten en leuke foto’s en ook een heel mooi gastenboek! Klantvriendelijk, kunt zelf aangegeven welke stijl, achtergrond, etcetera. Er is heel de avond een medewerker aanwezig die alles verder regelt, top!!! Wij zijn erg blij en supertevreden!! Dank jullie wel!!!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een fotohokje of photobooth op jullie bruiloft?

of stuur ons een mailtje naar info@lachjelens.nl
bellen kan natuurlijk ook naar 076 – 532 21 45