EEN FOTOHOKJE HUREN VOOR JE BRUILOFT, HET LEUKSTE IDEE!

glimlach-stempel

EEN FOTOHOKJE HUREN OP JE BRUILOFT!

divider

Een Lach je Lens fotohokje huren voor je bruiloft, receptie of feest is een super leuke manier om je gasten te vermaken en ze daarnaast een origineel aandenken mee te geven van die ene speciale dag.

”Je gasten zullen laaiend enthousiast zijn over de schitterende en vooral spontaan gekke foto’s die ontstaan in een fotohokje”

Een fotohokje zorgt ervoor dat behalve jullie, ook alle gasten op een ludieke manier gefotografeerd worden. Zo heb je na afloop schitterende en hilarische foto’s van iedereen op je bruiloft.

Een fotohokje voor je huwelijksbedankje!

divider

Een fotohokje is de ultieme ‘selfiemachine’. Door een druk op de knop worden meerdere foto’s gemaakt die in de vorm van een fotostrip, in jullie eigen thema, zo uit de photobooth rollen. De fotostrips worden meteen dubbel geprint, zodat je deze bijvoorbeeld kunt inplakken in je gastenboek en er ééntje mee kunt geven als bedankje. Zo hebben niet alleen jullie, maar ook je gasten een tastbare herinnering aan de bruiloft.

Doordat de photobooth volledig aanpasbaar is qua uiterlijk kunnen wij deze volledig laten opgaan in het thema van jullie feest. Het fotohokje als  ‘kers op de taart’ op jullie bruiloft.

Extra opties voor bruiloften

EXTRA TIJD

Nog meer plezier

Wil je de photobooth langer huren? Dat kan! Zo geniet iedereen van nog meer photobooth plezier. Je kunt de photobooth ook eerder op laten bouwen of later af laten breken. Vraag naar de mogelijkheden.

GASTENBOEK PAKKET

Een unieke herinnering

Laat je gasten één print houden en de andere print in het gastenboek plakken, met een persoonlijke boodschap. Het pakket bevat pennen, versiersels, inplak accessoires en natuurlijk ons unieke gastenboek.

SPECIAAL VERKLEEDPAKKET

Kies een thema pakket

Maak de Lach je Lens photobooth beleving nog leuker met één van onze bijzondere verkleedpakketten, voor unieke foto’s! Kies uit een: Love, Space, 90’s, Vintage, Glitter & Glamour of Animals pakket.

VERRASSING!

Nog eventjes wachten…

Spannend! Binnenkort komt hier onze nieuwste aanvullende optie. Ben jij nieuwsgierig geworden? Like ons op Facebook of volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de laatste Lach je Lens nieuwtjes..
.

Reviews
review-klein-margot

“Ons huwelijksfeest is vastgelegd door een fotograaf, videograaf én door Lach Je Lens. 3x raden wat de meest hilarische beelden heeft opgeleverd. Het fotohokje is continue bezet geweest en onze gasten vonden het erg leuk dat ook zij van elke foto een afdruk mee kregen. Voor ons werden alle foto’s in het gastenboek geplakt, superleuk om terug te zien! Wij zouden jullie zo weer vragen. Bedankt!”

review Monique Brink

“De lach je lens photobooth was een geweldig succes op onze bruiloft! Ook het gastenboek is een herinnering voor het leven! Hoe later hoe gekker de foto’s en nog was 4 uur niet lang genoeg… Bedankt voor de goede service!”

review Lara van den Hout

“Wij en onze gasten van onze bruiloft hebben enorm genoten van het fotohokje en de props! Zeer zeker een aanrader, ook in combinatie met het gastenboek was het allemaal perfect!”

Wil jij ons inschakelen om jouw bruiloft onvergetelijk te maken?