Een fotohokje of photobooth huren voor je bruiloft, het leukste idee!

Ja, ik wil!

EEN FOTOHOKJE HUREN OP JE BRUILOFT!

Een Lach je Lens fotohokje huren voor je bruiloft, receptie of feest is een super leuke manier om je gasten te vermaken en ze daarnaast een origineel aandenken mee te geven van die ene speciale dag.

”Je gasten zullen laaiend enthousiast zijn over de schitterende en vooral spontaan gekke foto’s die ontstaan in een fotohokje”

Een fotohokje zorgt ervoor dat behalve jullie, ook alle gasten op een ludieke manier gefotografeerd worden. Zo heb je na afloop schitterende en hilarische foto’s van iedereen op je bruiloft.

Fotohokje huren bruiloft voor je huwelijksbedankje!

Een fotohokje is de ultieme ‘selfiemachine’. Door een druk op de knop worden meerdere foto’s gemaakt die in de vorm van een fotostrip, in jullie eigen thema, zo uit de photobooth rollen. De fotostrips worden meteen dubbel geprint, zodat je deze bijvoorbeeld kunt inplakken in je gastenboek en er ééntje mee kunt geven als bedankje. Zo hebben niet alleen jullie, maar ook je gasten een tastbare herinnering aan de bruiloft.

Doordat de photobooth volledig aanpasbaar is qua uiterlijk kunnen wij deze volledig laten opgaan in het thema van jullie feest. Het fotohokje als ‘kers op de taart’ op jullie bruiloft.

Extra opties voor bruiloften

ljl-icon-stopwatch@4x-8
EXTRA TIJD
Nog meer photobooth plezier Wil je de photobooth graag langer huren? Dat kan! Zo genieten alle bezoekers van nog meer photobooth plezier. Daarnaast kun je de photobooth ook eerder op laten bouwen of later af laten breken. Vraag naar de mogelijkheden.
ljl-icon-pipe@4x-8
SPECIAAL VERKLEEDPAKKET
Kies een thema verkleedpakket Maak de Lach je Lens photobooth beleving nog leuker met één van onze bijzondere verkleedpakketten. Gegarandeerd voor unieke foto’s! Kies uit een: Love, Space, 90’s, Vintage, Glitter & Glamour of Animals pakket.
ljl-icon-guestbook@4x-8
GASTENBOEK PAKKET
Een unieke herinnering Laat je gasten één print houden en de andere print in het gastenboek plakken, met een persoonlijke boodschap. Het pakket bevat pennen, versiersels, inplak accessoires en natuurlijk een unieke gastenboek.
VERRASSING!
Nog eventjes wachten… Spannend! Binnenkort komt hier onze nieuwste aanvullende optie. Ben jij nieuwsgierig geworden? Like ons op Facebook of volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de laatste Lach je Lens nieuwtjes.

Klantreviews

 • “Wij hadden de photobooth gehuurd voor de feestavond van onze bruiloft. De hele avond is hier gebruik van gemaakt door de gasten, de foto’s werden gedurende de avond alleen maar leuker! Er is heel de avond iemand bij om het in goede banen te leiden en gasten aan te moedigen om foto’s te maken. Alle foto’s heel snel digitaal gekregen en er mochten gewoon onbeperkt foto’s gemaakt worden. Gasten vonden het erg leuk en ook wij hebben heel hard gelachen om het gastenboek!”
  Marjon van Maastricht
  ❤❤❤❤❤ 5 sterren, oh yeah!
 • “Ons huwelijksfeest is vastgelegd door een fotograaf, videograaf én door Lach Je Lens. 3x raden wat de meest hilarische beelden heeft opgeleverd. Het fotohokje is continue bezet geweest en onze gasten vonden het erg leuk dat ook zij van elke foto een afdruk mee kregen. Voor ons werden alle foto’s in het gastenboek geplakt, superleuk om terug te zien! Wij zouden jullie zo weer vragen. Bedankt!”
  Margot van Opstal - van Hoijdock
  ❤❤❤❤❤ 5 sterren, oh yeah!
 • “Super geregeld, fijne samenwerking en goede communicatie. Wij hadden als photobooth het ouderwetse fotohokje op onze bruiloft, was geweldig!! Iedereen heeft genoten en leuke foto’s en ook een heel mooi gastenboek! Klantvriendelijk, kunt zelf aangegeven welke stijl, achtergrond, etcetera. Er is heel de avond een medewerker aanwezig die alles verder regelt, top!!! Wij zijn erg blij en supertevreden!! Dank jullie wel!!!“
  Karin Weijers - Pegel
  ❤❤❤❤❤ 5 sterren, oh yeah!

FAQ

Hoe lang kan ik een photobooth voor een bruiloft huren?
Een photobooth op een bruiloft is tegenwoordig niet meer weg te denken en wij kunnen dan ook voorstellen dat je dit zo lang mogelijk wilt gebruiken. Dus in dat opzicht kan je met ons alles bespreken. Maar in de praktijk hebben wij door onze ervaring wel een idee hoe lang je het beste een photobooth zou kunnen huren.

De fotograaf is vaak bij het officiële gedeelte aanwezig en maakt goede foto’s die ervoor zorgen dat je op die manier een blijvende herinnering aan de dag hebt. Een photobooth wordt juist gebruikt om op een informele manier een foto te kunnen maken, al dan niet met gebruik van props. Daarom is het meestal voldoende om de photobooth te gebruiken nadat de fotograaf is weggegaan. Ons advies is om gedurende het feest deze mogelijkheid te bieden zodat iedereen de tijd heeft om op deze manier op de foto te gaan.
Hoe duur is het om een fotohokje voor een bruiloft te huren?
Wanneer je een bruiloft hebt, wil je het liefst van tevoren weten hoe duur alles is om zicht te hebben op de kosten die je op deze dag zult maken. Wij vinden dat een photobooth moet voldoen aan de wensen die jij hebt. Of het nu gaat om de aankleding van de photobooth, om welke props er gebruikt kunnen worden, of het papier en de speciale wensen die je hebt voor de achtergrond.

Omdat al die onderdelen van invloed kunnen zijn op de prijs, kunnen we moeilijk van tevoren zeggen hoe hoog de kosten zijn voor het huren van een photobooth. Daarnaast heeft de duur van de huur ook invloed op de prijs. Vul daarom vrijblijvend je gegevens in en we geven je zo snel mogelijk een indicatie hoe duur het huren van een fotohokje is.
Hebben jullie een bruiloft thema voor de photobooth?
We snappen dat voor iedereen zijn bruiloft bijzonder is. Daarom werken wij niet met een standaard photobooth, maar passen we deze aan voordat we deze plaatsen. Jouw wensen en eisen proberen we zo goed als het kan mee te nemen in de aankleding van de photobooth. Of het nu gaat over het gebruik van de achtergrond bij de foto of over de teksten die er mogen staan op de buitenkant van de photobooth.

Wij proberen ervoor te zorgen dat de onvergetelijke momenten op die manier worden vastgelegd zoals het voor jullie het prettigste voelt. Het moet tenslotte een van de mooiste dagen van je leven worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een fotohokje of photobooth op jullie bruiloft?

Of stuur een e-mail naar info@lachjelens.nl
Bellen kan natuurlijk ook naar 076 – 532 21 45

Een vraag en benieuwd naar het antwoord?

Hier vind je snel een antwoord!

Of stuur een e-mail naar info@lachjelens.nl
Bellen kan natuurlijk ook naar 076 – 532 21 45