Banner-personeelsfeest

Een fotohokje huren voor een onvergetelijk personeelsfeest

Ja, ik wil!

EEN ONVERGETELIJK PERSONEELSFEEST

Dé kerstborrel, voor veel bedrijven een jaarlijks terugkerend ritueel. En dat moet een geslaagd feestje worden! Graag helpen wij je daarbij. Een Lach je Lens fotohokje op je bedrijfsfeest of kerstborrel maakt je feest compleet. Alle collega’s zullen ronduit enthousiast zijn want het werkt verslavend! Daarnaast zorgt het fotohokje voor de leukste foto’s, als herinnering aan het personeelsfeest.

Ons fotohokje of photobooth is een mobiel, hip vormgegeven pasfotohokje waarin bezoekers ontzettend leuke foto’s kunnen maken. De combinatie van te gekke attributen en een op maat gemaakte achtergrond en fotoprint zorgen voor een leuk aandenken achteraf.

EEN FOTOSTRIP ALS TASTBARE HERINNERING

De foto’s uit het fotohokje rollen direct uit de printer zodat alle collega’s meteen een vette fotostrip op zak hebben als aandenken van de kerstborrel. En ja, die fotostrips hebben een hoog ‘koelkastgehalte‘. De fotoprint zelf wordt volledig aangepast op jullie thema met bedrijfslogo, naam en boodschap. Daarnaast ontvangen jullie ook alle gemaakte foto’s digitaal. Zo kun je alle foto’s daarnaast voor marketingdoeleinden gebruiken. Denk aan bijvoorbeeld een blog of post op jullie sociale media.

Extra opties voor
personeelsfeesten

iconen
DJ BIJ DE PHOTOBOOTH
Een goddelijke combinatie Onze muzikale dj’s zorgen voor een uitbundige sfeer in en rondom de photobooth. Een echte hit! Wij halen alles uit de kast om een top feestje te bouwen op jouw evenement..
ljl-icon-pipe@4x-8
SPECIAAL VERKLEEDPAKKET
Kies een thema pakket Maak de Lach je Lens photobooth beleving nog leuker met één van onze bijzondere verkleedpakketten, voor unieke foto’s! Kies uit een: Love, Space, 90’s, Vintage, Glitter & Glamour of Animals pakket.
ljl-icon-items-2nd@4x-8
CUSTOM PHOTOBOOTH
Ontwerp je eigen photobooth Wil je zelf bepalen hoe de photobooth er uit ziet? Dat kan! Onze booth kan volledig aangepast worden zodat de photobooth past bij de ‘look en feel’ van jouw feest, evenement, huisstijl of reclamecampagne…
ljl-icon-backwall@4x-8
GREEN SCREEN
Maak het mogelijk Space door de ruimte met Neil Armstrong of drink een kop koffie met een ijsbeer. Met onze green screen techniek wordt het gekste idee realiteit. Originaliteit in het kwadraat.

Wil jij ons inschakelen om jouw personeelsfeest onvergetelijk te maken?

Of stuur een e-mail naar info@lachjelens.nl
Bellen kan natuurlijk ook naar 076 – 532 21 45