ljl-hero-banner-landingspage-beurs

FOTOHOKJE VOOR BEURS HUREN ALS ORIGINELE MARKETINGTOOL

Een fotohokje, ook wel photobooth, werkt als een magneet voor beursbezoekers en is daarom een geweldige marketingtool voor een beursstand of reclamecampagne.
ljl-icon-diamond

100 % aanpasbaar

Het uiterlijk van een Lach je Lens fotohokje is

Een interactieve reclamezuil met funfactor!

DE B VAN BRANDINGMACHINE

De photobooth is volledig aanpasbaar en gaat daardoor volledig op in je beursstand. Naast de mogelijkheid om het uiterlijk van het fotohokje te customizen, wordt ook de fotoprint volledig aangepast naar de gewenste huisstijl of marketing-communicatie campagne.

VERHOOG JE WEBTRAFFIC MET LACH JE LENS

Samen met de direct geprinte fotostrip ontvang je ook alle foto’s digitaal! Ideaal om het verkeer naar je website, sociale media of marketingcampagne een flinke boost te geven. Print, mail, upload en deel!

EEN BEURSPAKKET OP MAAT

Iedere case is anders en daarom verdiepen wij ons in de markt van onze opdrachtgever. Onze communicatieprofessionals denken graag mee om de photobooth of een van onze andere ‘marketingtools’ zo effectief mogelijk in te zetten in de beoogde strategie.

Wij helpen merken door interactieve elementen toe te voegen aan hun evenementen, om het off- en online bereik te verhogen en te delen met de wereld. Onze klanten krijgen maatwerk. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bel, mail of breng een bezoek aan ons kantoor!

Extra opties voor beurzen

iconen
SOCIAL MEDIA/MAIL APP
Print, mail, upload en deel! Heerlijk om je zojuist gemaakte foto’s meteen digitaal te ontvangen of delen of gebruik deze geweldige tool om je sociale media of marketingcampagne een flinke boost te geven.
promodames
SALES PROMOTERS
Het hoogste resultaat Onze promomeiden zijn echte sales promoters. Zonder blikken of blozen trekken ze jouw doelgroep ‘over de streep’ voor een maximaal bereik.
ljl-icon-items-2nd@4x-8
CUSTOM PHOTOBOOTH
Photobooth in huisstijl De photobooth in gewenste stijl? Dat kan! Het uiterlijk van onze booth kan volledig aangepast worden zodat de photobooth past bij de ‘look en feel’ van jouw feest, evenement, huisstijl of reclamecampagne…
ljl-icon-backwall@4x-8
GREEN SCREEN
Maak alles mogelijk Space door de ruimte met Neil Armstrong of drink een kop koffie met een ijsbeer. Met onze green screen techniek wordt het gekste idee realiteit. Originaliteit in het kwadraat.

Wil jij ons inschakelen om jouw beurs onvergetelijk te maken?

Of stuur een e-mail naar info@lachjelens.nl
Bellen kan natuurlijk ook naar 076 – 532 21 45