Lach-je-Lens-photobooth-numatic-case-1-2

Photobooth succes op de beursstand van Numatic

De Hetty Quick photobooth bleek een ware magneet voor bezoekers van de huishoudbeurs. Hier lees je alles over deze leuke case in opdracht van Numatic. Bekend van de vrolijke stofzuigers!
ljl-icon-diamond

original photobooth

Numatic ging voor de
  • Original photobooth, fully branded
  • 7000 bezoekers bereikt
  • 2700 fotosessies
  • 1300 e-mailadressen verzameld

Voor promotie van de nieuwe Hetty Quick wilde Numatic een toffe branded photobooth op de huishoudbeurs 2023

De Hetty Quick werd met trots gepresenteerd op de huishoudbeurs 2023 in de RAI Amsterdam. Met de Original photobooth werd een extra aanspreek moment gecreëerd. Een direct geprinte foto en e-mail app waren doeltreffende tools voor meer naamsbekendheid en betrokkenheid bij dit nieuwe product.

Bijkomend voordeel op deze drukbezochte stand is rijvorming bij de photobooth. Daardoor werden bezoekers langer vastgehouden op de stand. Ideaal voor wanneer alle medewerkers van Numatic 'bezet waren' door in gesprek te zijn met andere bezoekers.

De Original photobooth kan volledig standalone opereren, is hufterproof, zeer gebruiksvriendelijk en volledig te personaliseren. Daardoor is dit type photobooth  zeer geschikt om te huren voor een langere periode. Bijvoorbeeld voor een campagne, beursstand of langdurig evenement.

Volledig aanpasbaar naar de look-and-feel van jou event, huisstijl, campagne en beursstand.

Wil jij ook één Original photobooth voor  je beursstand, merkactivatie of campagne Ben je benieuwd naar onze concepten of zelfs een volledig op maat gemaakt fotoconcept?

Wij helpen je graag verder met een scherp advies.