Laat alles zien

Een photobooth huren voor op je event

Een photobooth huren voor op je event

Wanneer je een event gaat organiseren kom je al snel bij de vraag uit: wat gaan we doen om dit event een extra impuls te geven? Hoe geven we onze gasten een onvergetelijke ervaring?

Vaak is dit het laatste waaraan gedacht wordt, maar het is vaak wel weer het eerste wat mensen zich weten te herinneren van een event. Daarom is het verstandig om de aankleding van een event goed te regelen. Een van de leuke opties die je hebt is een photobooth huren waardoor de bezoekers zichzelf kunnen laten vastleggen voor een blijvende herinnering.

Ontdek de verschillende soorten photobooths

Een photobooth is om het eenvoudig uit te leggen een hokje waarin er vier foto’s worden gemaakt. Nu is het zo dat elk event wel een eigen invulling heeft en daarmee is het ook leuk om een photobooth te kiezen die past bij je event. Door de eenvoudige manier waarop de photobooth is opgebouwd kunnen wij deze aanpassen aan de wensen en de eisen die je hebt. Of het nu om het uiterlijk, de backdrop of om het fotopapier gaat, alles is bespreekbaar.

De voordelen van een photobooth huren voor je event

Ieder event, hoe goed georganiseerd dan ook, heeft momenten dat je gasten een moment niets te doen hebben. Op dit soort momenten is het goed om een extra verrassing te hebben. Een photobooth is daar zeer geschikt voor. Onze ervaring is dat veel gasten het een geweldig idee vinden om met elkaar, of misschien wel alleen, op de foto te gaan en op die manier een blijvende herinnering te hebben aan het evenement.

Voor welke events is een photobooth geschikt?

Een photobooth huren kun je doen voor vele events. Voor ieder event kunnen wij de photobooth naar het gewenste thema aanpassen. We kunnen het hokje zelf aanpassen, maar ook het fotopapier dat voor het printen gebruikt wordt. Voorbeelden van events waar een photobooth voor geschikt is, zijn:

  • bedrijfsborrel
  • bruiloft
  • verjaardagen
  • schoolfeesten
  • festival

Waarom je moet kiezen voor een photobooth van Lach je Lens

Als het gaat om het verzorgen van een photobooth op een event, hebben we bij Lach je Lens jarenlange ervaring. Wij hebben een passie voor het enthousiasmeren voor mensen en staan altijd klaar om je te helpen met het kiezen van de juiste photobooth. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.
nbetaalbare herinneringen te creëren.

#LachjeLens

Garantie op een grote glimlach!