Laat alles zien

Kerstborrel vieren met een kerst fotohokje

Kerstborrel vieren met een kerst fotohokje

De kerstborrel is voor veel bedrijven een activiteit waar al geruime tijd naar uitgekeken wordt. Vooraf is er al plezier. Er wordt nagedacht over welke drankjes er gehaald moeten worden. Er is contact met het cateringbedrijf dat voor de hapjes zorgt.

De meeste kerstborrels kennen een ruime voorbereidingstijd die vooraf al voor veel hilariteit zorgt van herinneringen van de afgelopen jaren. Daarom is het huren van een fotohokje een goed idee voor de aankomende kerstborrel. Iedereen vindt het leuk om in een hokje op de foto te gaan en op die manier een aandenken mee naar huis te kunnen nemen.

Een kerstborrel om nooit te vergeten met een kerst fotohokje

Een foto uit een fotohokje voegt iets toe. Je ziet direct het resultaat van de foto die je gelijk mee naar huis neemt. Deze foto’s zijn een leuke herinnering aan een geslaagd evenement. Of het nu gaat om een bruiloft, een festival of in dit geval de kerstborrel. De foto die op een strip wordt afgedrukt, komt vaak op de koelkast te hangen of op een andere plaats. Zo blijf je voor lange tijd genieten van de herinneringen.

Met de hele familie in een photobooth met kerst

Bij veel bedrijven is het ondertussen een goed gebruik om de medewerkers niet meer als individuen te zien maar ook het hele gezin uit te nodigen voor een kerstborrel. Een mooie gelegenheid om als familie met elkaar op de foto te gaan. Maar uiteraard kan je ook als familie die een kerstborrel organiseert ervoor kiezen om een fotohokje te huren. Hierdoor krijgt de borrel een onvergetelijk karakter.

Probeer de kerst foto props van Lach je Lens

Een kerstborrel zorgt ervoor dat je op een lossere manier met je collega’s leert om te gaan en daarom is de kerstfoto uit het kersthokje een goed idee. Maar je maakt het pas echt compleet als je kerst props gebruikt. De bekende accessoires op een stokje met bijvoorbeeld de kerstmuts of een snor. De toevoegingen die je normaal op je mobiele telefoon kan plaatsen op een foto, gebruik je nu voordat je op de foto gaat. Reken er maar op dat er veel gelachen zal worden rond het fotohokje. De props worden samen met het kerst fotohokje geleverd!

De kosten van een kerst fotohokje

Benieuwd naar de mogelijkheden van een kerst fotohokje? Vraag een offerte aan! Zo kunnen we je informatie geven die op jouw aanvraag is afgestemd. Neem contact met ons op en maak je klaar om onbetaalbare herinneringen te creëren.

#LachjeLens

Garantie op een grote glimlach!