Laat alles zien

Waarom jouw bedrijfsborrel een photobooth nodig heeft

Waarom jouw bedrijfsborrel een photobooth nodig heeft

Elke bedrijfsborrel is vaak een leuke gelegenheid om je collega’s op een andere manier te leren kennen.

Of het nu gaat om de invulling die zij hebben voor hun vrije tijd of op welke manier ze het liefste hun avonden doorbrengen, vaak komen dit soort gesprekken bij de bedrijfsborrel voor. Je leert je collega’s vaak van een andere kant kennen en om de bedrijfsborrel wat meer aan te kleden, is het huren van een photobooth een goed idee. Zeker als je dit combineert met de persoonlijke props.

Een photobooth op de zakelijke borrel

Wanneer je in eerste instantie denkt aan een zakelijke borrel, kom je niet zo snel uit bij een photobooth. Als je de aankleding van je photobooth aanpast aan het moment en je zorgt ervoor dat de photobooth niet het belangrijkste onderdeel wordt, kan je ook bij een zakelijke borrel hiervan gebruik maken. Bedenk wat voor impact het zal hebben op je zakelijke contacten wanneer ze een herinnering hebben aan een zakelijke borrel die een glimlach teweeg brengt.

Het effect van een photobooth op de teamspirit

Vaak worden er allerlei activiteiten georganiseerd om de sfeer en de spirit in een team te verbeteren. Logisch, want hoe beter de collega’s met elkaar omgaan, hoe beter ze elkaar kennen, hoe meer ze elkaar zullen helpen. Uiteindelijk zal dit ervoor zorgen dat de sfeer en de teamspirit beter is. Een manier om dit te doen kan ook het gebruik maken van een photobooth. Zorg ervoor dat iedereen in de gelegenheid is om de foto te maken met een of meerdere collega’s. De hilariteit bij het zien van de foto’s geeft een boost voor het team. Dit zorgt ervoor dat collega’s een band met elkaar opbouwen.

Samen met je collega’s in een photobooth

Of je nu alleen in de photobooth gaat of met je collega’s, een ding is zeker. Je krijgt een herinnering aan een uniek moment. Niet een herinnering in de vorm van een formele foto, maar een foto waarin je door het gebruik van props een eigen invulling aan kan geven. Een foto die sneller op de koelkast zal hangen of op het prikbord op kantoor dan die formele foto. De lol om als collega’s samen een bijzondere foto te maken, zorgt ervoor dat de glimlach bij het zien van die foto weer helemaal terugkomt.

Een onvergetelijke bedrijfsborrel met een photobooth

Als bedrijf wil je het liefst dat je personeel met een goed gevoel terugdenkt aan een bedrijfsborrel. Het is daarom een goed idee om een bedrijfsborrel te omlijsten met een photobooth. Hiermee krijg je een andere dynamiek op de borrel zelf. Je zult zien dat veel collega’s rond de photobooth te vinden zijn en dat de strip met foto’s voor veel hilariteit zal zorgen.

#LachjeLens

Garantie op een grote glimlach!