ljl-hero-banner-landingspage-festival

Een onmisbare act op je festival

Jouw merk op iedere koelkast…
meer info

DE ULTIEME PHOTOBOOTH BELEVING

Lach je Lens brengt de ultieme photobooth beleving naar jouw festival. Met een arsenaal aan verkleedkleding pakken wij festivalgangers in voor een wervelende fotosessie van plezier. Opgepast, een lach is niet meer te onderdrukken. Stap in de photobooth, beleef een ludieke shoot en ontvang binnen 10 seconden je foto’s, studiowaardig van kwaliteit en in stijl van het festival.

EEN FESTIVALPAKKET OP MAAT

Festivals, in alle soorten en maten. Als een kameleon passen wij onze fotohokjes aan op je evenement. Met een verzameling aan opblaasdieren, hoepels, schmink en verkleedkleding ontstaat een feestelijke sfeer die je doet glimlachen van oor tot oor. Eenmaal geproefd is menig festivalganger niet meer weg te slaan bij de photobooth, met liefdesverklaringen als gevolg. Zo brengt Lach je Lens één groot fotofeest! Een originele en doeltreffende manier voor promotie. Kortom, een onmisbare act op je festival.

Extra opties voor festivals

iconen
DJ BIJ DE PHOTOBOOTH
Een goddelijke combinatie Onze muzikale dj’s zorgen voor een uitbundige sfeer in en rondom de photobooth. Een echte hit! Wij halen alles uit de kast om een top feestje te bouwen op jouw evenement..
ljl-icon-pipe@4x-8
SALES PROMOTERS
Ga voor het resultaat Onze promomeiden zijn echte sales promoters. Zonder blikken of blozen trekken ze jouw doelgroep ‘over de streep’ voor een maximaal bereik.
ljl-icon-items-2nd@4x-8
CUSTOM PHOTOBOOTH
Ontwerp je eigen photobooth Wil je zelf bepalen hoe de photobooth er uit ziet? Dat kan! Onze booth kan volledig aangepast worden zodat de photobooth past bij de ‘look en feel’ van jouw feest, evenement, huisstijl of reclamecampagne…
ljl-icon-pipe@4x-8
SPECIAAL VERKLEEDPAKKET
Kies een thema pakket Maak de Lach je Lens photobooth beleving nog leuker met één van onze bijzondere verkleedpakketten, voor unieke foto’s! Kies uit een: Love, Space, 90’s, Vintage, Glitter & Glamour of Animals pakket.

Wil jij ons inschakelen om jouw festival onvergetelijk te maken?

Of stuur een e-mail naar info@lachjelens.nl
Bellen kan natuurlijk ook naar 076 – 532 21 45