Laat alles zien

Huur onmisbare photobooth props

Huur onmisbare photobooth props

Je kunt een fotohokje huren om van een evenement, bedrijfsopening, kerstborrel of een bruiloft een onvergetelijk moment te maken. Bij een photobooth horen natuurlijk ook props! Zo voeg je écht iets toe aan je foto en neem je een onbetaalbare herinnering mee naar huis.

Zorg ervoor dat je attributen hebt om de foto’s echt leuk en origineel te maken. Deze attributen noem je props. Het zijn stokjes met herkenbare vormen erop die je kunt gebruiken om je foto nog leuker maken. Voorbeelden hiervan zijn een snor op een stokje, een leuke hoed of pruik, of een bril.

Personaliseer jouw foto’s met props

Als je een beetje handig bent met je telefoon dan weet je hoeveel leuker een foto wordt door het toevoegen van props. De gekke zonnebril die je normaal nooit zou dragen, een feesthoedje, een snor. Allemaal dingen die gebruikt worden om je digitale foto aan te passen. Bij een photobooth heb je die kans ook. Alleen gebruik je de props voor je op de foto gaat. Je kiest dus voor je eigen persoonlijke invulling van je foto. Leuk voor jezelf als herinnering.

De verschillende photobooth props

Als je kijkt naar de verschillende props die er zijn kan je ze eigenlijk in twee categorieën verdelen. De eerste categorie is de props die je gewoon opzet zoals een hoedje, een bril. Eenvoudig en je weet bijna zeker dat deze goed zit. De tweede categorie zijn de props die aan een stokje zitten. De moeilijkheid en de uitdaging hierbij is dat je de snor bijvoorbeeld wel zo moet houden dat het lijkt alsof je de snor ook echt hebt. Een klus die voor veel hilariteit zal zorgen.

De kosten van photobooth props

Wil je bijzondere props hebben die passen bij de sfeer die je met je photobooth wil bereiken? Die kunnen we bij Lach je Lens toevoegen aan je photobooth order. Een kleine service van ons! Hoe meer leuke attributen je toe kunt voegen, hoe beter het event zal slagen. De props zullen uiteraard in het thema zijn waar je de photobooth voor nodig hebt.

Ontdek de photobooth props van Lach je Lens

Bij Lach je Lens hebben we veel ervaring met het leveren van photobooths en de bijpassende props. Er is een brede keuze aan props die passen bij de verschillende evenementen waarbij je een photobooth wil huren. Op het gebied van de aankleding en de levering van de props heeft Lach je Lens een uitstekende reputatie. Maak daarom gebruik van onze kennis en zorg voor een onvergetelijke invulling van je event met photobooth props!

#LachjeLens

Garantie op een grote glimlach!